Kompetensen är inventerad

Jag har tidigare inte reflekterat över: Vad kan jag? Vad vill jag? Vad gör mig unik? Viss har jag tänkt att jag är bra på många saker men oftast viftar jag bort det med: ”Äsch det är väl inget, det kan väl alla”. Men att ta sig tid att verkligen fundera över alla delarna är oerhört nyttigt. När jag gjorde min kompetensinventering (krävde mycket arbete kan jag lova) gav det mig en ökad självkännedom och en trygghet i att veta vad jag vill och vart jag är på väg yrkesmässigt. Jag har mycket lättare att kommunicera min kompetens på intervjuer och i andra sociala sammanhang.

Så vad kom jag fram till? Jo, jag är en kreativ person som är noggrann och strukturerad och som gärna hjälper en kollega. Jag har alltid koll på detaljerna och missar aldrig en deadline. Det är viktigt för mig att vara engagerad i det jag gör då kommer flowet automatiskt och känslan av att allt är görbart. En trevlig arbetsgrupp med glädje och högt i tak är oftast mest kreativt.

Jag har gjort en kompetensinventering för att komma fram till vad jag kan, vad jag vill och vad är det som gör mig unik. Prova du också, det är nyttigt.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.